Thursday, September 3, 2015

Анарын шүүс үрчлээтүүлэхгүй

Анарын шүүс үрчлээтүүлэхгүй

56 минутын өмнө

Улаан өнгийн жимснүүд, тэр дундаа анар жимс үрчлээ бий болохоос сэргийлэх увдистай гэдгийг Солонгосын эрдэмтэд олж мэджээ. Үрчлээ үүсэж бий болох гол хүчин зүйлүүд бол коллаген болон микро үрэвслүүдийн бэртэл гэмтэл гэдгийг судлаачид өгүүлсэн байна.

Гэхдээ зарим нэг хүнсний бүтээгдэхүүнийг хоол хүнсэндээ хэрэглэснээр энэ үйл явцаас арьсанд муу нөлөө үзүүлэх үйлчлэлийг үгүй хийх боломжтой аж. Хоол хүнсэндээ их хэмжээний жимс, ногоо, самар зэргийг багтаавал арьсыг эрт гундаж, амархан хөгшрөхөөс нь хамгаалах боломжтой аж.

Ялангуяа улаан жимснүүд арьсны хамгаалагдах шинж чанарыг нэмэгдүүлдэг байна. Улаалзгана, бөөрөлзгөнө, үхрийн нүд, аньс, анар зэрэг нь үрчлээтэх явдалтай тэмцэхэд илүү үр дүнтэй гэнэ шүү.
Эх сурвалж www.wikimon.mn

This entry passed through the Full-Text RSS service - if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.

0 comments:

Post a Comment